Първата година ще е много зле, дано да не се

...
Първата година ще е много зле, дано да не се
Коментари Харесай

Борисов: Зле е, дано да не вдигаме данъци! Най-добре е първите три партии да направят блок

Първата година ще е доста зле, нека да не се наложи да подвигаме налози.  Най-добре е първите три партии да създадат блок.

С такова обръщение излезе пред актива в Сливен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Правете разлика сред Политическа партия и Демократична България, Демократична България са систематична партия, обърна се към актива на ГЕРБ Борисов. Градът на 100-те войводи е следващата спирка от предизборната обиколка на Борисов.

 

" Трябва да вършиме разлика сред депутатите от Продължаваме промяната (ПП) и от Демократична България (ДБ), акцентира той. " Прави ли ви усещане, че моят другар Радан Кънев е пети? Не е ли по-странно Кирил Петков да води в Перник и по-късно да вкара своя другар Бойко Рашков? Те не вършат добра услуга на партията Политическа партия и най-после ще ги доведат до нов спад. Защото на нито един въпрос не могат да дават отговор. За всичките схеми, за всичката корупция те не могат да дават отговор ".

 

" И там е този разлом. Защото Демократична България са систематична партия. Искам и сътрудниците от Демократична България, и техните гласоподаватели да схванат, че както ПП-тата се качиха върху всички нас и желаеха с 30 индивида да узурпират цялата власт в страната, в този момент последствията са за Демократична България. Същите последствия, които търпи ГЕРБ ", отбеляза Борисов.


" И за децата към този момент е ясно до каква степен Политическа партия доведоха през последните години страната. С тъга виждам и по какъв начин се трансформират нещата в геосвета. На ръба сме на световната война. Изборите в Северна Македония, поръчките, които дадоха водещи политици. С сътрудника Мицковски съм работил постоянно добре. Но бих ги призовал сътрудниците - да си оберат реториката и да се придържат към Договора за добросъседство, който подписахме ", отбеляза Борисов.

 

" Ние доказахме, че другите са дилетанти. За тъга на техните гласоподаватели. Гледам какво става по " Витошка " - техните гласоподаватели ги кълнат. Те към този момент съжаляват за " спасението ", за тази мнима смяна. " Три години нямаме План за възобновяване. Ние направихме и положителни неща за тези 9 месеца. На маса браншове повишихме заплатите. Успяхме да защитим Маришкия басейн. Успяхме да създадем от малко малко бюджет, да създадем над 20-30 закона, касаещи Плана за възобновяване. В Народното събрание показахме разликата сред експертизата на ГЕРБ и всички останали ", добави той.

 

" Сега се хванали за една опорка - кой командва в ГЕРБ. Искам да насочва към Политическа партия една другарска рекомендация - да си гледат своята партия! Да си гледат по какъв начин излезе " Чаталджа ", по какъв начин излезе приятелският огън.  Борисов уточни, че информацията за препродаването на жилището на столичната ул. " Чаталджа " е излязла по време, когато финансов министър е бил Асен Василев.

 

Отчетлива би трябвало да е разликата, с цел да може да желаете от мен да нося отговорност ", разяснява още водачът на ГЕРБ. 

 

" Кой с кого ще ръководи - в този момент има такава опорка в медиите. Вече е несъмнено, че Асен Василев не може да е министър... А Денков, ученият, желае да обвинят за пачките пудела. Той стана учен, до момента в който беше на власт. А аз като бях министър председател, всичко ми беше в ръцете - 12 години. Можех да съм и аз учен! А Денков най-после се и подписваше " учен ". Толкова тщеславни хора! ", възмути се Борисов.

 

Той напомни какъв е бил интернационалният престиж на България по време на ръководството на ГЕРБ: " Всички бяха тук, до един. Сега всичко минава около България. Никакво присъединяване. Нула. Цялата им политика се сведе по какъв начин левчетата от бензина и нафтата да ги взимат за тия години. Колко ви е бензинът и нафтата? Обраха ли българите с 6-7 милиарда? Обраха ги! Да ви е честито! Всички носим отговорност за делата си. И ние не сме идеални, извадили сме си поуката и сме създали нужното ".

 

" А сутринта господин Петков споделя, че не желал да взе участие в " нагласени мачове ". А ние с смут участвахме - когато нагласиха мача за Българска народна банка. Аз настоях ръководителят да е човек от МВФ - потвърден финансист Митко Радев. Колегата Петков и Пеевски си сложиха техните лица - някогашният министър Чобанов и Гюров. С нагласен мач направихме началник на ДАНС, началник на КЕВР... Те нямат право, морално право да оферират хора. Така че - научаствахме се в нагласени мачове. Защото беше огромно тестване тая сглобка. Самата сглобка е нагласен мач. Алексей Петров ни събра и ние направихме държавно управление. С Пеевски се договориха за законодателната власт, с цел да имаме 160 гласа. И в случай че не се бяхме разбутали най-после, в този момент щяхме да сме избрали и регулаторите. И той тая заран излиза пред неговата аудитория и споделя, че не желае да взе участие. Тая приказка " Крадецът вика дръжте крадеца " е доста вярна ", обясни водачът на ГЕРБ.

 

Той се обърна към претендентите от листата на ГЕРБ: " Стягайте се! Защото това е извънредно значимо. Първата година ще е доста мъчно ръководството, тъй като финансите са доста зле. Трябват доста, доста ограничения. Дано не се наложи повдигане на налозите. И в този момент уважаемите медии, вместо да питат - по какъв начин ще свалите инфлацията, недостига "? Най-добре е първите три партии да създадат - да има мощен, постоянен блок. Ако желаете. Иначе - харчене на пари във всички сфери ".

 

" Готови сме. Можем. Партията има самочувствие. Хората са ни положителни, сигурно най-хубави от всички партии. Но зависи от броя на депутатите. Чърчил беше споделил, че най-важното в политиката е математиката. Трябва да има устойчиво ръководство на България, с цел да можем да се възползваме от геополитическите процеси към нас и да дърпаме. Иначе ще изостанем - и от Унгария, и от Северна Македония.

 

И в този момент уважаемите медии, вместо да питат - по какъв начин ще свалите инфлацията, недостига - " Ще вършиме ли с Пеевски и Движение за права и свободи "? Най-добре е първите три партии да създадат - да има мощен, постоянен блок. Ако желаете. Иначе - харчене на пари във всички сфери ".

" Готови сме. Можем. Партията има самочувствие. Хората са ни положителни, сигурно най-хубави от всички партии. Но зависи от броя на депутатите. Чърчил беше споделил, че най-важното в политиката е математиката. Трябва да има устойчиво ръководство на България, с цел да можем да се възползваме от геополитическите процеси към нас и да дърпаме. Иначе ще изостанем - и от Унгария, и от Северна Македония. 

 

Събранието на партията откри Десислава Танева, лидер на листата й за района. И незабавно нападна Политическа партия. За тези три години нищо не се случи, съобщи тя. И уточни по адрес на " Промяната ", че " по-неграмотни хора не съм виждала ".  " За 9 месеца всичко потегли обратно. Затова сме на избори. Ние сме давали постоянно доста добър резултат и то е било с помощта на вас. Можем още веднъж да изберем хора, които имат опита, практиката и отговорността пред хората ", сподели Танева.

 

И се обърна към залата с шегата, че на 9 юни има рожден ден и се надява да получи " един от най-хубавите си дарове в живота ". Пожела партията да завоюва три мандата в Сливен.

Десислава Танева показа листата на партията. 

 

" Пак сме номер 1, най-сплотени, най-единни! ", сподели в умозаключение Десислава Танева и даде думата на кмета на Сливен Димитър Радев.

Той изрази благодарността си към водача на ГЕРБ Бойко Борисов за поддръжката, която постоянно са получавали.

" България мина относително леко през тези турбуленции, тъй като я има партия ГЕРБ ", съобщи той и добави: " Нека всички се активизираме и покажем още по-добър резултат от тези, които сме показвали до момента. Обръщам се към господин Борисов - избираме да има политическо държавно управление с блестящо политическо управление! ".

След това думата взе евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов.

Адемов се спря на това по какъв начин действа Европарламентът, каква е технологията на взимането на решения и посочи за какво е значимо да се гласоподава на европейските избори.

Той означи, че престижът на България внезапно е понижен след ръководството на ГЕРБ и напомни по какъв начин министър председателят николай Денков е приказвал пред празна зала и 20 евродепутати в Брюксел. А след това Денков желал да се снима с другите министър председатели. " Вие представяте ли си Борисов да отиде до Меркел и Макрон и да ги помоли: " Мога ли да си направя селфи с вас ". Те желаеха да се снимат с него, тъй като имаха почит. Респект и почитание към него и България ", посочи Адемов.

 

След него на трибуната излезе проф. Костадин Ангелов, който сподели, че е роден в Сливен (дядо му го водил за риба в Твърдица), и се усеща част от хората тук. " Всички тук сте мои земляци и от този регион съм получил доста. Сега е моментът да давам аз. Няма да спра да давам на Сливен и целия регион ", посочи той.

Проф. Ангелов показа, че така наречен морални стожери от ПП-ДБ са " генномодифицирани ". " Казвам го чисто професионално, тъй като през времето видяхме всички изяви на тяхната хилавост. Днес разбрах, че в действителност една банка в България - ББР е обслужвала обръч от компании. Сключвала е неизгодни за банката контракти, в нарушаване на разпоредбите, написани от шефовете в тази банка. За да обслужат една адвокатска адвокатска фирма. Която пък излъчи двама народни представители. Не знам дали това е пазаруване, заплащане, разпределяне, разкешване. Не знам дали са употребявали кучета за преместването на парите, за които става въпрос. Но за мен това е доста рисково. Защото тези хора, които са се изживявали като морални стожери, всекидневно са крали парите на българите. И това на 9 юни разгадавам, че ще спре. И то с помощта на вашата поддръжка ", съобщи Ангелов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР