Министерството на отбраната предостави допълнителна информация за напредъка на процедурата

...
Министерството на отбраната предостави допълнителна информация за напредъка на процедурата
Коментари Харесай

Министерство на отбраната: Процедурата за ремонт на Су-25 не е прекратена


Министерството на защитата даде спомагателна информация за напредъка на процедурата за възлагане на социална поръчка с предмет „ Осигуряване на летателната валидност на самолети Су-25 – рамково споразумение”.

С решението си от 2 ноември 2018 година министърът на защитата не приключва горепосочената процедура, а употребява правото си по член 22, алинея 8 от Закон за обществените поръчки на възложител да даде инструкции на комисията за осъществяване на договаряния с ОАО „ 558 Авиационен ремонтен завод”, Беларус, и да удостовери с нов протокол и отчет постигнатите понижения на цените за ремонт на щурмовите самолети Су-25.

За отбягване на всевъзможни вероятни спекулации и при съблюдаване на заложените условия при разкриване на процедурата, Министерството на защитата още веднъж напомня, че оповестената планирана стойност от 82 510 000 лв. може да бъде изменена /достигната/ единствено с решение на Министерския съвет.

Министерството на защитата ще продължи регулярно да осведоми на своята интернет страница за напредъка в идните договаряния с беларуската страна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР