Министерството на отбраната на САЩ обяви безвъзмездна помощ от 600

...
Министерството на отбраната на САЩ обяви безвъзмездна помощ от 600
Коментари Харесай

600 мил. долара отпуска Пентагонът за изследвания на 5G технологиите

Министерството на защитата на Съединени американски щати разгласи безплатна помощ от 600 милиона $ за изследване и тестване на информационно съоръжение от пето потомство (), оповестиха от американското министерство на защитата, съобщи БГНЕС, цитирайки ТАСС.
Според Пентагона проучването ще се концентрира върху " разширение на 5G опциите на министерството ". Ще бъдат тествани опциите на този информационен формат при работата на хранилищата с данни, както и за използване на технологии при осъществяването на командването и контрола над въоръжените сили.
Пентагонът съобщи, че ще подобрят " бойните качества, както и ще покачат конкурентоспособността на Съединени американски щати в тази основна област ".
Според Министерството на защитата на Съединени американски щати тестванията ще се проведат в пет военни бази в щатите Юта, Вашингтон, Джорджия, Калифорния и Невада.
Средствата ще бъдат разпределени сред 14 компании, предоставящи услуги в региона на 5G технологиите, в това число телекомуникационни оператори и разработчици на съоръжение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР