Министерството на отбраната на Русия публикува кадри от щурмови операции

...
Министерството на отбраната на Русия публикува кадри от щурмови операции
Коментари Харесай

Руската армия се е закрепила в опорните пунктове в Работино

Министерството на защитата на Русия разгласява фрагменти от щурмови интервенции с присъединяване на военнослужещи от гвардейския мотострелкови полк на Южния боен окръг в региона на село Работино, Запорожка област.

На фрагменти от от разследващ дрон се вижда по какъв начин щурмови групи под прикритието на бойни машини на пехотата навлизат в Работино. „ Благодарение на способеното обмисляне на интервенциите от страна на командването на групировката войски " Днепър ", съветските бойци съумяват да изненадат врага, да завземат и да се закрепят в неговите опорни пунктове в обитаемата зона “, оповестяват от съветското министерство на защитата. 

Командирът на танка с позивна Снайпер сподели, че преди щурма танковата част е провела прекосяване през минните полета. " След нас постепенно започнаха да навлизат в Работино бойни машини на пехотата. Маневрите бяха осъществени непредвидено, врагът можеше единствено да допуска за тях. Поради обстоятелството, че можеше единствено да допуска, ние изпълнихме задачата с отличен шест плюс ", означи той.

Министерството на защитата добави, че щурмът е организиран във взаимоотношение с всички типове и родове войски. „ Извършено е въздушно и наземно разузнаване, извършена е мощна артилерийска подготовка “, оповестиха от ведомството.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР