Министерството на отбраната на Обединеното кралство заяви във вторник, че

...
Министерството на отбраната на Обединеното кралство заяви във вторник, че
Коментари Харесай

Великобритания: Киев все още е изложен на риск заради ударната способност на Русия



Министерството на защитата на Обединеното кралство съобщи във вторник, че столицата на Украйна към момента е изложена на риск поради качествата на съветската войска да нанасят удари.

" Украинските сили продължиха да организират локализирани контраатаки в северозападната част на Киев - в това число в Ирпен, Буча и Хостомел. Тези офанзиви имаха прочут триумф и руснаците се отдръпнаха от редица позиции ", се показва в последния разбор на английското военно министерство, само че се прибавя, че " Русия към момента съставлява забележителна опасност за града посредством способността си да нанася удари ".

Вчера украински боен специалист показа, че съветските войски се прегрупират и най-вероятно още веднъж ще правят офанзиви против Киев.

В същото време съветските сили не престават настъплението си към Мариупол с непрестанен тежък обстрел на града, само че центърът на града остава под украински надзор, показва последната настояща информация на Министерството на защитата на Обединеното кралство.

На други места съветските сили поддържат да заемат блокиращи позиции, до момента в който се пробват да реорганизират и рестартират силите си, означи английското военно министерство.



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР