Министерството на отбраната (МО) е спазило държавния протокол при организацията

...
Министерството на отбраната (МО) е спазило държавния протокол при организацията
Коментари Харесай

Министерството на отбраната към Желязков: Спазен е протоколът за Богоявелние

Министерството на защитата (МО) е спазило държавния протокол при организацията на водосвета на Богоявление, споделиха от ведомството за " Хоризонт " и допълниха, че протоколът не е променян от над 20 години.

По-рано ръководителят на Народното събрание Росен Желязков разгласи, че ще изиска документално пояснение от ведомството поради неналичието на предложения за ритуала към ръководителите на парламентарните групи. Председателят на Народното събрание добави, че въз основа на причините на МО, ще преценя " дали става въпрос за недовиждане, или става въпрос за някакво по-особено отношение от страна на уредниците ".

От МО означиха, че са " отворени за градивен разговор с народните представители в полза на сигурността и защитата на страната ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР