Министерството на иновациите и растежа и Министерство на електронното управление

...
Министерството на иновациите и растежа и Министерство на електронното управление
Коментари Харесай

Добромир Иванов: Успешните ни компании трябва да продължават да бъдат български

" Министерството на нововъведенията и растежа и Министерство на електронното ръководство са мотиви за вяра, защото това, което ще вършат, да е обвързвано с разрешаване на проблемите пред промишленостите с висока добавена стойност. Трябват доста промени ... Имаме потребност сполучливите ни компании да не престават да бъдат български ". 

Това сподели пред БНР Добромир Иванов, ръководител на BESCO - Българската стартъп асоциация, която сплотява над 500 компании, насочени към световния свят. 

" Идеята за раздуване на обществени разноски е проблем , тъй като най-после някой би трябвало да заплати сметката. Добре е, че има наклонност в това междинната класа да се уголемява. Така ще има повече пари в хората. Компаниите към стартъп екосистемата - софтуерните, са тези, които заплащат по-високи заплати от междинните за страната ".  

В предаването " 12+4 " Иванов уточни трите посоки, в които ще се работи

" Достъп до гений, защото имаме дефицит на висококвалифицирани хора; достъп до капитал и пари; doing business - сплотява доста промени и промени, свързани с подобряването на средата за пускане на бизнес в България ". 

Интервюто с Добромир Иванов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР