Министерство на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките

...
Министерство на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките
Коментари Харесай

Първото картографиране на българската индустрия ще бъде представено на 10 септември

Министерство на стопанската система и Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия ще показват първи мапинг на българската промишленост, направен в партньорство с Българската работодателска асоциация "Иновативни технологии " /БРАИТ/ на 10 септември от 11.00 часа в постройката на Агенцията, оповестиха от ИАНМСП.

Събитието ще бъде намерено от министъра на стопанската система Лъчезар Борисов, изпълнителния шеф на ИАНМСП Бойко Таков и Любомир Станиславов, изпълнителен шеф на БРАИТ, като в рамките му ще бъде показана информация за плана, който показва бази с данни и подробни карти на 14 авансово определени промишлености в страната.

Картографирането на промишлеността е свободно налично на адрес, а уеб сайтът е създаден особено за задачата на плана и разрешава избор на една, няколко или всички промишлености, които пресъздават на картата на страната всеки производител в съответния бранш.

BG Industry Map разрешава още да се избира сред показване по брой заети или оборот, търсене по име на компанията във всички или съответно определен бранш, като дава информация за Единния идентификационен код, броя чиновници, приходите и чистия резултат на всяка една компания. В секцията за събаряне са налични комфортни за щемпел карти.

Картите обгръщат следните промишлености: автомобилна, IT, аутсорсинг, енергийна, машинна, мехатроника, хранително-вкусова, козметична, текстилна, водна и морска, мебелна, биотехнологии, възобновими енергийни източници, просветителна.

БРАИТ е учредена на 5 февруари 2020 в София като правоприемник на Асоциацията на бизнес клъстерите, се напомня в прессобщението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР