Министерствата на правосъдието и на вътрешните работи ще предложат законодателни

...
Министерствата на правосъдието и на вътрешните работи ще предложат законодателни
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието и МВР с общи законодателни промени срещу престъпленията на пътя

Министерствата на правораздаването и на вътрешните работи ще предложат законодателни промени, свързани с бързината на наказателния развой при закононарушения на пътя с потърпевши, бързината на експертизите, размера на наказванията, бързината на кръвните проби и на пробите за опиати, заяви БНР.

Те ще употребяват и предоставения от служебния правосъден министър Крум Зарков разбор на този жанр закононарушения, по който работи възобновеният Съвет за криминологични проучвания, сподели след среща с родственици на деца, починали на пътя министърът на правораздаването Атанас Славов. " Въпросът, който стои пред нас, е въпрос не просто на предварителна защита, заслужено наказване в рационален период, в някакъв смисъл въпрос на цивилизованост. Дали желаеме в нашето общество да се съблюдава законът, дали почитаме достойнството, достолепието и най-много живота на нашите съграждани, или не “, сподели той.

Близките на потърпевшите при произшествия внесоха писма с искане за среща и с краткотрайно изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. С него те желаят да обсъдят проблемите към следствието на тези закононарушения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР