Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Лиляна Павлова получи награда Розата за принос към европейската интеграция и развитие на туризма

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова беше удостоена с приз „ Розата “ за принос към европейската интеграция и развиването на туризма на церемонията по връчването на годишните награди на Сдружение „ Национален ръб по туризъм “, оповестиха от пресцентъра на Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018.

„ Приемам тази премия с горделивост, признателност и с доза голямо неспокойствие. Защото това е самопризнание както за моите старания, по този начин и целия екип на министерството, които вложихме доста сърце, доста възторг и доста професионализъм идеята Българско председателство да бъде сполучливо. Но тя нямаше да е сполучлива, в случай че нямахме българският бизнес за сътрудници “, сподели министър Павлова при приемането на признанието. Тя благодари на всички хотелиери за протегнатата за съдействие ръка преди една година.

На 25 октомври 2017 година Министерството за Българското председателство подписа меморандум за съдействие със Сдружение с нестопанска цел „ Национален ръб по туризъм “ в лицето на ръководителя на Управителния съвет Красимир Гергов и изпълнителния шеф Мартин Захариев. Министърът подписа и обособени съглашения с 21 хотелски вериги, с което обезпечи безпроблемното обмисляне и настаняване на участниците в събитията на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.

„ Благодаря за това партньорство, тъй като има моменти и хрумвания, в които страната без бизнеса и бизнесът без страната не можем поотделно да се оправим. Това са надпартийни и аполитични дела, за които можем единствено ръка за ръка да градим мостове и да вървим дружно напред “, сподели министърът за Българското председателство.

„ Показахме, че България е едно прелестно място, България е една приказка, която би трябвало да бъде преоткрита. Много от тези 36 хиляди души, които посетиха страната ни като делегати, към този момент се върнаха и като туристи. Нека България бъде нашата приказка, в която освен да останат да живеят и работят нашите деца, само че всички ние дружно да я пазим и градим “, добави министър Лиляна Павлова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР