Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна
Коментари Харесай

Лиляна Павлова участва в Годишната среща на Световния икономически форум в Давос

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова е на тридневно посещаване в Давос, където ще вземе присъединяване в Годишната среща на Световния стопански конгрес. Тази година форумът събира международните водачи в бизнеса, политиката и културата под мотото: „ Да дадем общо бъдеще в един разлъчен свят “. Министър Лиляна Павлова ще организира и редица двустранни срещи с представители на държавни управления на разнообразни страни, както и водещи интернационалните компании.

Като член на групата „ Новите водачи на Европа “ (New Leaders for Europe Community), тя ще вземе присъединяване в редица конгреси за разискване на събития, оказващи въздействие върху районния и международен дневен ред, ролята и бъдещето на Европа в света.

Министър Павлова е член и на работната група (Think-tank) за европейска политика, която е част от самодейността на Световния стопански конгрес „ Нова идея за Европа “. Инициативата има за цел да предложи пътна карта за бъдещите управнически модели и бъдещето развиване на Европа. В работната група вземат участие и редица високопоставени представители на европейските страни и институции. В рамките на форума в Давос работната група ще показа отчет, обобщаващ хрумвания, оферти и визии за бъдещето на Европа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР