Министърът на земеделието Иван Иванов ще открие 14-то издание на

...
Министърът на земеделието Иван Иванов ще открие 14-то издание на
Коментари Харесай

Министърът на земеделието ще открие БАТА АГРО

Министърът на земеделието Иван Иванов ще открие 14-то издание на профилираното ревю за земеделие БАТА АГРО в Стара Загора.  По традиция най-големият конгрес в България за показване на земеделска техника, артикули и услуги за селското стопанството се организира на летището край града. Церемонията е планувана за 11 часа.

След формалното разкриване министърът ще прегледа изложбените площи. Тази година в ревюто вземат участие над 150 компании на повече от 34 000 кв. м. чиста изложбена повърхност.

Министерството на земеделието ще взе участие на форума със собствен щанд. На него ще се показват специалисти от дирекциите „ Растениевъдство “, „ Директни заплащания “ и „ Развитие на селските региони “. Това ще даде опция за директна връзка сред експертите от министерството и земеделците. Ще могат да отговорят на настоящи въпроси на представителите на сектора по повод директните заплащания, опциите и ограниченията за подкрепяне по Програмата за развиване на селските региони и бранш „ Растениевъдство “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР