Министърът на вътрешните работи взе главите на почти всички полицейски

...
Министърът на вътрешните работи взе главите на почти всички полицейски
Коментари Харесай

Комисар Тенчо Тенев ще съди Иван Демерджиев

„ Министърът на вътрешните работи взе главите на съвсем всички полицейски началници в София “. Това сочат от заглавията в пресата. 7 от общо 9 полицейски ръководства се разделят с началниците си. Обосновката на министър Иван Демерджиев е в слабите резултати и неприятния надзор.

Работех 10 години с началниците на РПУ-тата в София и знам какъв брой са съществени и виновни, съобщи пред БНР комисар Тенчо Тенев, който е някогашен шеф на „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Колежката от V –то РПУ, под чието управление беше хванат Георги Семерджиев, прегазил с колата си две млади дами на бул. „ Черни връх “, нямам доверие да е осъществявала чадър и да не е осъществила надзор.  На него му беше изработен обиск, след който бяха открити огромни количества опиати, беше формирана кореспонденция и всичко беше обещано на прокуратурата “, съобщи той.

Идеята на служебното държавно управление е да се проведат почтени избори, само че през вчерашния ден чух основния секретар да използва изрази като „ политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи “, изясни комисар Тенев.

“Служебният кабинет не е политически “

Сменени бяха много сътрудници на територията на страната, които работеха сносно при предходните избори, регистрира той.

„ Това е необяснимо “

Някой дава лъжлива информация на министъра и той не може да оцени вярно хората, които работят в системата на Министерство на вътрешните работи, уверен е комисар Тенев.

Той съобщи, че ще съди министъра на вътрешните работи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР