Министърът на вътрешните работи обяви нова репресия срещу организираната престъпност,

...
Министърът на вътрешните работи обяви нова репресия срещу организираната престъпност,
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи обещава да разбие организираната престъпност, докато 59 000 гангстери сеят хаос в Обединеното кралство

Министърът на вътрешните работи разгласи нова принуда против проведената престъпност, откакто беше разкрито, че 59 000 гангстери сеят безпорядък в Обединеното кралство и източват хазната на нацията с милиарди всеки година.

Министърът на кабинета Джеймс Клевърли сподели пред The ​​Sun разбиването на групировките на проведената престъпност е „ жизненоважна част от нашата задача “ и че държавното управление удвоява финансирането, с цел да попречи на трафикантите на хора и влага милиони в полицията.

Съгласно новата тактика, нова полицейска тактичност, наречена „ Разчисти, задръж, построи “, ще бъде въведена във всяка полиция в Англия и Уелс до идната пролет.

Подходът в три стъпки включва в началото използване за разтрошаване на незаконни мрежи, поддържане на сигурността и по-късно овластяване на общностите за справяне с първопричините за престъпността.

Чрез нови пълномощия в Закона за наказателното правораздаване продуктите, употребявани от незаконни групи, като 3D отпечатани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР