Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отвърна на думите на

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отвърна на думите на
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са получавали задачи за дискредитирането ми

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отвърна на думите на някогашния началник на КАТ Тенчо Тенев, че следствия Стефан Димитров е негов другар. Стоянов съобщи позицията си във Фейсбук обява. 

 

" С неразбиране гледах по какъв начин Тенчо Тенев обикаля телевизионните студия, носейки торба с неистини. Само подсещам, че от събраните досега доказателства по делото, водено от СГП, ДАНС и КПК, по неоспорим метод е открито, че лицето Тенчо Тенев също е бил постоянен посетител на вечеринките на Рашков. Там както той, по този начин и други лица, са получавали задания за моето дискредитиране посредством внушения и откровени неистини ", съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. 

 

Силовият министър добави: " Питам се, дали в случай че се бях поддал на напън и го бях направил мой консултант или зам.-министър в Министерство на вътрешните работи, както упорстваха други високопоставени хора, в този момент щеше ли толкоз искрено да внушава лъжи по мой адрес!? ". 

 

Причината - по-рано в ефира на NOVA Тенчо Тенев коментира обвиненията, че разследваните Стефан и Марин Димитрови били близки с него и той ги е срещнал с някогашния министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков.

 

„ Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали в дома на министър Рашков дружно със Стефан Димитров и Марин Димитров. Ходил съм на посетители при Рашков, Стефан Димитров не е участвал. Виждал съм го два-три пъти, беше пристигнал в КАТ. Каза, че е бил при шефа на ГДБОП и че е негов другар. Не мога да ви кажа за какво е бил при Калин Стоянов ", описа той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР