Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, разпореди заповед за започване

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, разпореди заповед за започване
Коментари Харесай

Рашков разпореди проверка за шамара и искания подкуп от турския тираджия

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, разпореди заповед за започване на цялостна инспекция, във връзка със случая с претенции рушвет от €10 и пестник на турския камионджия.

В рамките на инспекцията е изпратено искане до Дирекция " Консулски връзки " за реализиране на контакт с Посолството на Турция у нас за осъществяване на среща с потърпевшия лидер. Използвани са и каналите на Дирекция " Международно оперативно съдействие " и българския полицейски аташе в Турция.
 Прокуратурата се самосезира за желан рушвет от €10 и пестник за турски камионджия
Прокуратурата се самосезира за желан рушвет от €10 и пестник за турски камионджия

От служител на реда

Същевременно, със заповед на министър Бойко Рашков, е разпредена цялостна инспекция на активността на отдел " Охранителна полиция " на регионалната дирекция и на извършения надзор от страна на директния началник на двамата служители на реда. За задачата е образувана комисия, в която са включени чиновници на Групово дело " Национална полиция ". Паралелна инспекция по случая е разпредена и от административния началник на Софийската окръжна прокуратура.

Установени са кои са двамата чиновници - младши инспектори от група " Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали " - директният причинител с 18 години стаж в системата на Министерство на вътрешните работи, и лидерът на служебния автомобил - 9 години работа във ведомството.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР