Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас заяви, че

...
Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас заяви, че
Коментари Харесай

Германия: "Северен поток-2" ще бъде завършен рано или късно

Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас съобщи, че рано или късно, планът за газопровода " Северен поток-2 " ще бъде осъществен. 

" Изхождам от това, че " Северен поток-2 " ще бъде завършен. Въпросът е по кое време. Ние взимаме решения за нашата енергийна политика и енергоснабдяване тук, в Европа ", сподели Маас в изявление за медийната група Redaktionsnetzwerk Deutschland.

По думите на дипломата Съединени американски щати " осъществят своето право на самостоятелна електрическа политика " и Германия остъпва по същия метод. 

Маас съобщи също по този начин, че единствено дружно с Русия е допустимо контролиране на споровете в Либия, Сирия, в Украйна, а също обстановките в Беларус, Нагорни Карабах и Венецуела. Във връзка с това той акцентира, че " преустановяване " на разговора с Москва не може да има.

" Ние седим край една маса с Русия в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, на берлинския развой за Либия, а също по въпроса за Украйна. Всички тези конгреси са отдадени на търсенето на решения за преустановяване на войни - сподели Маас. - Прекратяване на разговора с Москва не може да има. Прекалено доста хора в света разчитат на това, че интернационалната общественост, в разговор с Русия, ще се погрижи да бъде комплициран завършек на тези спорове ".

Той продължи да посочва пред публицистите листата с спорове, чието разрешаване не може да стане без Русия, като загатна също по този начин " Беларус, Армения-Азербайджан, Венецуела... ".

Същевременно Хайко Маас означи, че " връзките с Русия остават комплицирани ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР