Министърът на туризма Илин Димитров покани Илон Мъск в България,

...
Министърът на туризма Илин Димитров покани Илон Мъск в България,
Коментари Харесай

Министърът на туризма покани Илон Мъск в България

Министърът на туризма Илин Димитров предложения Илон Мъск в България, с цел да види Белоградчишките скали и крепостта към тях, откакто по-рано през днешния ден неотдавна придобилият Twitter милиардер оприличи Белоградчишките скали с видео игра.

Бях сигурен, че това е в " Elden Ring ", написа притежателят на Tesla под фотография на българската естествена забележителност в Twitter.

В своя коментар на реакцията на Мъск министър Димитров му отговори и насочи публична покана:

Скъпи, Илон, фотографията е от България! Каня Ви да видите това място (Белоградчишките скали). Ние разполагаме с доста други неповторими забележителности, като една от тях е и най-старото обработено злато в света, което е намерено у нас. Елате да ги видите! "

" Г-н Мъск си хареса фотография на Белоградчишките скали в обществената му мрежа. Ами, какво ни остава друго, с изключение на да го поканим да ги види онлайн, да се увери какъв брой са красиви (не единствено те) и вероятно да го почерпим с ракия/българско вино ", написа по-късно в обява във Фейсбук министърът на туризма.

От Министерството на туризма на следващия ден ще изпратят и публична покана до Мъск, откакто Димитров се върне от Турция, където е на посещаване. Министърът уточни, че ще предложения в България и Хидетака Миядзаки, основателят на видео играта Elden Ring, и нейния съавтор – известният публицист на фентъзи романи Джордж Р. Р. Мартин. Димитров ще награди с плакет българския фотограф Владислав Терзийски за фотографията на Белоградчишките скали.

Dear Elon, this is from Bulgaria!
I invite you to see this place.
We have many more unique POI -
world’s oldest processed gold objects have been unearthed in Bulgaria. Come and see!

Ilin Dimitrov
Minister of Tourism of Bulgaria
— Ilin Pavlinov (@IlinPavlinov) November 22, 2022

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинИлон Мъск Илин Димитров министър на туризма Белоградчишки скали покана туризъм ПоследниНай-четениЛюбопитно 236 Министърът на туризма предложения Илон Мъск в България Накратко 428 Вечерни вести: Без консенсус за пенсиите и минималната заплата; България спря да цялостни „ Чирен “ Бюджет и финанси 112 Организацията за икономическо сътрудничество и раз чака най-малък растеж на безработицата в България следващата година Бюджет и финанси 668 Бизнесът и синдикатите не се схванаха за пенсиите и минималната заплата Лукс 21186 Pangeos – гигантският плаващ град за $8 милиарда Компании 10548 „ Лукойл “ затваря рафинерията в Бургас при възбрана за експорт Личности 5388 Милионер в Америка: Кой е един от най-успелите български емигранти? Туризъм 5342 Испански град е разгласен за най-евтината европейска дестинация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР