Министърът на разузнаването на Иран предупреди Саудитска Арабия, че няма

...
Министърът на разузнаването на Иран предупреди Саудитска Арабия, че няма
Коментари Харесай

Иран отново заплаши Саудитска Арабия

Министърът на разузнаването на Иран предизвести Саудитска Арабия, че няма гаранция, че Техеран ще продължи своето " стратегическо самообладание " против районния си противник, съгласно полуофициалната осведомителна организация Fars.

" Досега Иран възприемаше линията на стратегическо самообладание с твърда рационалност, само че не може да подсигурява, че то няма да се изчерпи, в случай че враждебните дейности продължат ", сподели Есмаил Хатиб, представен от Fars.

" Ако Иран реши да отмъсти и да Ви накаже, стъклените дворци ще се срутен и тези страни към този момент няма да се радват на непоклатимост. "

Иран, вилнеещи след - иранка от кюрдски генезис, през септември след ареста й за хипотетично нарушение на строгия дрескод на ислямската република, натрапен на дамите.

Миналия месец началникът на Иранската революционна армия Хосейн Салами предизвести Саудитска Арабия Рияд да управлява своите медии.

" Предупреждавам саудитското ръководещо семейство... Внимавайте за държанието си и контролирайте тези медии... в противоположен случай ще платите цената. Това е нашето последно предизвестие, тъй като се намесвате в нашите държавни въпроси посредством тези медии. Казахме ви, бъдете деликатни ", сподели Салами, съгласно иранските държавни медии.

Миналата седмица Иран отхвърли да съставлява опасност за Саудитска Арабия, откакто Wall Street Journal заяви, че, предупреждавайки за идна офанзива от Иран против цели в кралството.
 Иран предложи Съединени американски щати да не се смятат повече за недосегаеми
Иран предложи Съединени американски щати да не се смятат повече за недосегаеми

Според Хаменей, времената са се трансформирали и врагът към този момент не е тази мощ, която в миналото е бил
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР