Министърът на правосъдието Надежда Йордановаи заместник-министър Юлия Ковачева се срещнаха

...
Министърът на правосъдието Надежда Йордановаи заместник-министър Юлия Ковачева се срещнаха
Коментари Харесай

Министър Йорданова се срещна с представители на Американската търговска камара в България

Министърът на правораздаването Надежда Йордановаи заместник-министър Юлия Ковачева се срещнаха с представители на Американската комерсиална камара в България.

По време на срещата те разискаха с основния изпълнителен шеф на Камарата Петър Иванов и с ръководителя на комитета „ Върховенство на закона и законодателна промяна “ към организацията Омуртаг Петков бъдещите форми на съдействие с министерството.

Сред обсъжданите тематики бяха промените в Гражданско-процесуалния кодекс в региона на заповедното произвеждане, изменението на държавните такси в област „ Правосъдие “, мястото на медиацията при разрешаването на разногласия, както и Законът за изменение и допълнение на Търговския закон.

Министър Йорданова срещна представителите на Камарата с идните промени в Наказателния кодекс по отношение на документните измами, свързани с евросредства и Законът за особените залози. В резултат на срещата бе контрактувано съдействието сред Министерството на правораздаването и Камарата да бъде задълбочено на експертно равнище, в това число и посредством обезпечаване на IT-специалисти по отношение на следствията на военни закононарушения в Украйна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР