Министърът на правосъдието Крум ЗарковКрум Зарков е роден на 21

...
Министърът на правосъдието Крум ЗарковКрум Зарков е роден на 21
Коментари Харесай

Министър Зарков потвърди подкрепа за провеждане на международен конгрес по европейско право в София


Министърът на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо препотвърди уговорката на Министерството на правораздаването за институционална поддръжка при провеждането на XXX-тия конгрес на Международната федерация по европейско право (FIDE).

Това стана ясно по време на срещата на министър Зарков през днешния ден с Александър Арабаджиев, арбитър в Съда на Европейския съюз и ръководител на Българската асоциация за европейско право (БАЕП).

Конференцията ще се организира в София в интервала 31 май – 3 юни 2023 година с присъединяване на над 450 водещи задгранични и национални адвокати в региона на правото на Европейски Съюз, измежду които съдии, в това число от Съд на Европейския съюз, представители на университетските среди и на деловия свят. За хазаин на събитието е избрана БАЕП.

Това ще е първият Конгрес на FIDE, който ще се организира в Югоизточна Европа. Последният се състоя в Хага, Нидерландия през 2021 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР