Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу посети руските войски,

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу посети руските войски,
Коментари Харесай

Шойгу раздаде медали за храброст на войници на фронта

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу посети съветските войски, участващи в боевете в Украйна, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на отрасловото ведомство.

" Сергей Шойгу благодари на военнослужещите, които самоуверено извършват задания в зоната за специфичната военна интервенция, и им връчи държавни оценки за проявените неустрашимост и подвиг ", осведомят от Министерството на защитата в " Телеграм ".

Русия назовава нахлуването си в Украйна  " специфична военна интервенция ", до момента в който Киев и неговите съдружници настояват, че това е непровокирано, империалистическо присвояване на земя.

Това е поредното посещаване на съветския боен министър на фронта за по-малко от месец.

На 22 декември предходната година съветското МО още веднъж заяви, че Шойгу е посетил войските на фронтовата линия и им е благодарил за примерното показване.

Тогава Министерството на защитата популяризира фрагменти, на които се вижда по какъв начин Шойгу инспектира казарми и минава през окопи. Той съобщи, че е " ревизирал изискванията за разполагане на персоналния състав и военната техника и е инспектирал позициите на военните елементи, както и изискванията за настаняване и отоплението на личния състав ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР