Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу инспектира авиационен завод

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу инспектира авиационен завод
Коментари Харесай

Шойгу поиска повече бомбардировачи Су-34

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу инспектира авиационен цех в Новосибирск , оповестява ТАСС.

В цех " Чкалов " се прави произвеждане, ремонт и рационализация на изтребители бомбардировачи Су-34.

От отрасловото министерство показват, че Шойгу е ревизирал осъществяването на проекта за отбранителни доставки.

" Министърът на защитата инспектира изпитателната летателна станция и цеха за дефинитивно сглобяване на предприятието, което е част от Обединената авиостроителна корпорация и създава, ремонтира и модернизира изтребители бомбардировачи Су-34 ", оповестиха от съветското МО.

Директорът на авиационния цех Александър Панасенко е докладвал на министъра, че " сега предприятието има благоприятни условия както за всеобщо произвеждане, по този начин и за осъществяване на главен ремонт на самолети, които са изчерпали експлоатационния си запас ".
 Нов модел аероплан Су-34 удари Украйна с хиперзвукови „ Кинжали “
Нов модел аероплан Су-34 удари Украйна с хиперзвукови „ Кинжали “

Това е първата индикация, че нова трансформация самолети сполучливо е изстрелял " Кинжал ".

В сходство с инструкциите, издадени по-рано от министъра на защитата, Новосибирският авиационен цех по едно и също време прави ремонт и рационализация на бойните самолети, с цел да понижи разноските и да спести средства , допълват от ведомството.

Министърът на защитата е сложил задача пред предприятието да усили производството и ремонта на изтребители бомбардировачи Су-34 , поради нуждата от тези самолети.

Панасенко е дал увещание, че предприятието има капацитет да прави поправки с всякаква трудност.
 Русия се хвали, че нараснала повече от десетократно производството на военна техника
Русия се хвали, че нараснала повече от десетократно производството на военна техника

Изявление на компанията " Ростек "

Су-34 е двуместен свръхзвуков изтребител бомбардировач за дейно поразяване на наземни и въздушни противников цели през деня и нощем при всевъзможни метеорологични условия.

Самолетите Су-34 съставляват главната ударна мощност на съветската фронтова авиация. Модернизираният военен аероплан разполага с разширени бойни благоприятни условия, които му разрешават да употребява съвременни авиационни муниции, да усили обсега на поразяване на наземни и морски цели и да усили прецизността на бомбардировките.

Су-34 носи ракетно въоръжение въздух-земя и въздух-въздух с огромен обхват с опция за многоканално потребление. Той има действен обхват от 4000 км, може да развие оптималната скорост от 1900 км/ч и е в положение да носи военен товар до 8 метрични тона.

Въздушно-космическите сили на Русия употребяват интензивно този модел изтребители бомбардировачи в региона на специфичната военна интервенция в Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР