До края на годината България да има ясна перспектива за

...
До края на годината България да има ясна перспектива за
Коментари Харесай

Кандидати от ГЕРБ в Пловдив: Стабилност и работеща администрация за силно икономическо развитие

До края на годината България да има ясна вероятност за сухопътен Шенген не по-късно от средата на 2025 година, присъединение към Еврозоната и омекотен визов режим за служащи от Молдова и Украйна – тези въпроси сложи пред претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС управлението на водеща компания за софтуерно съоръжение за млекопреработвателната, хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната промишлености. 

Професор Даниела Дженева, Георги Георгиев и Деница Николова  от  пловдивската листа на ГЕРБ-СДС с претенденти за народни представители разговаряха  екипа на предприятието. На срещата участваха регионалният координатор Костадин Димитров, представителят на Националния щаб на партията Владимир Темелков и инж. Атанас Ташков.



Всички те бяха безапелационни, че Шенген и Еврозоната са стратегически цели за ГЕРБ, които не могат да се реализиран без устойчиво държавно управление и ясно ръководство. 

„ Основната причина за повече вложения, икономическо развиване и по-висок витален стандарт на жителите са непоклатимост в страната и работеща администрация. Това са и водещи правила в нашата стратегия, в която са заложени и съответни ограничения за пазара на труда ”, съобщи юрист Георги Георгиев и още веднъж акцентира, че политиците би трябвало да вземат решение проблемите на обществото, а не да го занимават със своите.



„ Обновяването на Цар-Симеоновата градина, построяването на пътя Пловдив-Асеновград, на велоалеите и още доста планове в града и региона са осъществени с финансирането на европейски стратегии и с положително взаимоотношение сред локалната, изпълнителната и законодателната власт. Именно за това е значимо, когато вършим своя избор ”, съобщи Деница Николова – заместник-министър на Министерството на районното развиване в две държавни управления на ГЕРБ и четвърта в пловдивската кандидатска листа.

Съвременна просветителна инфраструктура, фокус върху дуалното образование и цифровизация са другите цели в управническата стратегия на ГЕРБ-СДС, акцентира Владимир Темелков. Инженер Атанас Ташков отговори на въпроси, свързани с инфраструктурни обекти. 



Областният координатор и кмет на Пловдив Костадин Димитров беше безапелационен, че значимите за Пловдив планове не могат да се случат без поддръжката на страната. В поддръжка на думите си той уточни, че тази година в републиканския бюджет с персоналния ангажимент на Бойко Борисов бяха заложени средства за Околовръстното шосе, Голямоконарско шосе, за създаване на детски градини и културни обекти. 

Професор Даниела Дженева съобщи, че мотото „ Заедно ” е все по-актуално през днешния ден. „ Заедно можем да се оправим с провокациите ”, съобщи тя и прикани на 9-ти юни за постоянна България в сигурна Европа с номер 22 в бюлетината.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР