Министърът на отбраната и бивш служебен премиер Стефан Янев заедно

...
Министърът на отбраната и бивш служебен премиер Стефан Янев заедно
Коментари Харесай

Стефан Янев към военните ни контингенти: Вие сте посланиците на България

Министърът на защитата и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев дружно с началника на защитата адмирал Емил Евтимов поздравиха националните командири на българските военни контингенти в Косово, Ирак, Мали, Босна и Херцеговина.

На конференция в Министерство на защитата, Янев пожела на всички военнослужещи, които извършват отговорностите си в ситуацията зад граница да бъдат живи и здрави.
 Последният ни контингент се върна от Афганистан
Последният ни контингент се върна от Афганистан

Това е било решено в Министерски съвет

Преди празниците, когато всеки един от нас намира време да бъде с хората, които обича, военната специалност дава опция и ни задължава да бъдем на разстояние от своите близки. Като експерти вие добре осъзнавате отговорностите на специалността, а изпълнявайки отговорностите си допринасяте за мира и сигурността, акцентира Янев.

Той благодари на националните командири на българските военни контингенти за виновното отношение за осъществяване на задача под егидата на НАТО и Европейски Съюз.

" Българският трикольор, който е част от всяка една военна униформата е нещо, което би трябвало да ни напомн и, че във всеки един миг, вие сте емисари, посланици на България и всеки един от вас, с вашето държание и метод на другарство с всички хора, които срещате, не забравяйте, че вие сте посланици на България. Вие показвате българското, силата на българския войник по метода, по който сте способни ", похвали Янев българските военни контингенти зад граница.

В умозаключение Стефан Янев няма подозрение, че българските военни контингенти зад граница ще се оправят по този начин добре и отсега нататък.
 Военен от българския контингент в Босна е открит мъртъв
Военен от българския контингент в Босна е открит мъртъв

Създадена е организация за превозването на тялото му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР