Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник-министър Петър

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник-министър Петър
Коментари Харесай

Министър Весела Лечева се срещна с представителя на УНИЦЕФ за България

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник-министър Петър Бучков организираха среща с представителя на УНИЦЕФ за България Кристина де Бройн и нейния екип. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта.

По време на диалога бяха разисквани опциите за съдействие с министерството в области и по тематики от съвместен интерес.

" УНИЦЕФ е скъп сътрудник на Министерството на младежта и спорта със своя опит и експертиза при създаването и осъществяването на политиката за младежта. Водещо за нас е политиката за младежта да дава условия за развиване професионалните, обществените и гражданските умения, посредством които младежите да са способни да вземат значими решения за себе си, както и да обърнем особено внимание на младежите в неравностойно състояние. С обединени старания можем да реализираме тези цели “, съобщи министър Весела Лечева.

Кристина де Бройн благодари за срещата и акцентира, че спортът е значима част от интеграцията на младежите.

" Вие като огромен състезател с впечатляваща кариера сте наясно какъв брой значим е спортът за интеграцията на младежите и тяхното развиване. Бяхме на посещаване в страната, при което се убедихме, че той е значима част за решаването на ред проблеми “, показа Кристина де Бройн.

Министерството на младежта и спорта и УНИЦЕФ ще продължат своето съдействие по ред стратегии, като предстоят диалози на експертно равнище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР