Министърът на младежта и спорта представи своя екип и приоритетите

...
Министърът на младежта и спорта представи своя екип и приоритетите
Коментари Харесай

Министър Димитър Илиев представи екипа и приоритетите си

Министърът на младежта и спорта показа своя екип и целите му пред народните представители в Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта в 49-ото национално заседание, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Заместник-министри са проф. Даниела Дашева и Иво Кацаров, консултант по младежките политики е доцент Георги Драганов, шеф на кабинета на министъра е Таня Павлова и парламентарен секретар Анна Адамова.

уточни значими акценти от програмата на ведомството, измежду които са обезпечаването на най-хубавите условия за подготовка на българските спортисти за продобиване на квоти и почтено показване на Олимпийските игри в Париж през 2024 година Развитие на всеобщия спорт и слагане на фокус върху решение на проблемите на младежите в България са различен водещ приоритет в работата на екипа на министъра. 

В законодателен аспект в съгласуваност с Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта се планува оценка на въздействието на Закона за физическото образование и спорта и правене на план за промени, както и създаване на план на Закон за доброволчеството, защото у нас подобен не е признат.

“Разчитаме на ползотворна взаимна работа в името на спорта и младежите. В наше лице имате сътрудник и съидейници за осъществяване на цели и цели, които са значими за всички българи ”, сподели още. Министърът добави, че спортът не основава разграничителни линии, а сплотява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР