Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе редица работни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе редица работни
Коментари Харесай

Mинистър Кралев проведе редица работни разговори в рамките на Международната среща на министрите в Москва

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира редица работни диалози в границите на Международната среща на министрите, отговарящи за младежките политки, която се организира в Москва. Във форума се включиха над 80 делегации от целия свят, като над 30 министри показаха политиките си в региона на младежкия бранш. В събитието взе участие и Виктория Славкова, шеф на дирекция " Европейски стратегии, планове и интернационално съдействие " към Министерство на младежта и спорта.

Красен Кралев се срещна със спортния министър на Сърбия Ваня Удовичич, с който разискаха развиването на младежката политика в двете страни и спортните достижения. Министър Кралев и Удовичич поеха ангажимент за провеждането на бъдеща работна среща, която да се организира в София или в Белград.

По време на диалога си българският състезателен министър и министърът на младежта и спорта на Азербайджан Азад Рахимов акцентираха другарските връзки сред двете страни в бранш “Спорт” и опциите за вложения от страна на Азербайджан в развиването на българския спорт.

Българският министър на младежта и спорта и основният секретар на Министерството на младежта и спорта на Непал Махеш Прасад Дахал разясниха идното приемане на Меморандума за съгласие сред държавните управления на двете страни в региона на младежкото развиване, както и опциите за бъдещи взаимни начинания сред България и Непал в региона на младежта и спорта.

Министър Кралев беседва и с Хавиер Дородо Сото, общоприет шеф на Институт за младежта към Министерството на здравеопазването, обществените услуги и равенството на Испания. Хавиер Дородо Сото посочи, че Партидо Популар и ГЕРБ са част от огромното семейство на Европейската национална партия. От своя страна, Красен Кралев съобщи, че Испания и България постоянно са имали положителни партньорски връзки.

Българската делегация в Москва организира среща и със Зоя Поиманова, представител на Руската федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР