Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проследи на живо

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проследи на живо
Коментари Харесай

Министър Красен Кралев изглежда на живо полуфиналите в София

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев наблюдава онлайн дуелите от полуфиналната фаза на шампионата по тенис Sofia Open 2020. Надпреварата от сериите ATP 250 се организира в " Арена Армеец ".

Кралев, президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков, членът на Управителния съвет на Българския състезателен тотализатор Гошо Гинчев и изпълнителният шеф на Двореца на културата и спорта във Варна Минко Христов видяха успеха на 19-годишния италианец Яник Синер над Адриан Манарино (Франция) в два сета - 6:3 и 7:5. По този метод Синер се класира за първия си край на шампионат от Асоциацията на професионалните тенисисти. Негов противник ще бъде спечелилият от дуела сред Вашек Поспишил (Канада) и Ришар Гаске (Франция).

Министър Кралев беше осведомен с противоепидемичните ограничения, които се ползват по време на шампионата Sofia Open. За конкуренцията беше разрешено наличието на фенове в " Арена Армеец ", като настаняването е през две седалки разстояние. Всички присъстващи са задължени да носят защитна маска при престоя си в залата. Кралев се увери, че организацията на шампионата е безупречна във връзка с здравните ограниченията. Те се съблюдават прецизно от състезателите, техните щабове, формалните лица и публиката.

При организирането на конкуренцията се следват както настоящите разпореждания в България, по този начин и медицинския протокол на ATP, съдържащ правила за осъществяване на шампионатите. Основният акцент е опазването на общото здраве.
 Григор Димитров: Трябваше да си призная, че съм се заразил, макар че доста други не го направиха
Григор Димитров: Трябваше да си призная, че съм се заразил, макар че доста други не го направиха

" Има доста деца към мен и не можех да разреша нещо да им се случи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР