Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев беше гост

...
Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев беше гост
Коментари Харесай

Кралев: Трябваше да се направи промяна в националния отбор

Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев беше посетител в утринния блок по bTV, където една от тематиките, по които приказва беше представянето на националния тим и провеждането на Конгрес за избор на ново управление на БФС.
" Трябваше да се направи смяна в националния тим. Бяхме очевидци на едва показване на отбора. Ясен Петров е доста образован човек и добър мотиватор. На този тим, с ниско самочувствие, му трябваше тъкмо подобен експерт. Това не са опциите на нашия тим. Имаме мощни млади футболисти, които в случай че се развият вярно, ще бъдат гръбнака на идващия народен тим. Петров е почитан в Китай, работил съм с него в Черно море.

Хората чакат моментална смяна в БФС. Да се видят нови решения и лица. От друга страна, ясно е, че в случай че в този момент се организира Конгрес в този момент, декември или януари би трябвало да се организира нов. Такъв им е уставът на БФС. Оттук нататък решението е на БФС и двете им решения ще са законни. Има разделения и в обществото, и Изпълкома. Това би трябвало да кажат адвокати.
Всички членове имат правото да вземат участие в избора на управление, в случай че не ги разделят на членове с право и без право на глас. Всичко е въпрос на тълкуване. Смятам, че всеки един член на спортна организация, би трябвало да взе участие в избора на управление ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР