Министърът на културата проф. Велислав Минеков организира национален митинг по

...
Министърът на културата проф. Велислав Минеков организира национален митинг по
Коментари Харесай

Министърът на културата организира Национален протест: ,,1 година от началото на антиправителствените протести”

Министърът на културата проф. Велислав Минеков провежда народен протест във връзка 1 година от началото на антиправителствените митинги. Протестът е плануван за 9 юли.

На тази дата, предходната година, екипи на прокуратурата нахлуха в президентството с претекста, че търсят данни за търговия с въздействие и теч на класифицирана информация.Акцията през 2020 година предизвика гражданско неодобрение. В своя профил във фейсбук Минеков прикани жителите да отбележат този ден с нова акция пред президентството.
 Съвет за електронни медии: Обезпокоени сме, че министърът на културата за следващ път вкарва в подвеждане обществото Съвет за електронни медии: Обезпокоени сме, че министърът на културата за следващ път вкарва в подвеждане обществото
За следващ път министърът на културата прави обществени изказвания, в които твърди, че Съветът за електронни медии не е дал отговор на негов...

,,Нека се съберем на 9 юли от 18:30 часа пред Президентството, с цел да отпразнуваме съединението, което направи силата. И да си напомним, че не би трябвало да губим нито секунда повече в взаимни отстъпки – с страната, с бъдещето и със съвестта си ", написа Минеков. 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР