Министърът на културата Атанас Атанасов предизвика вълна от коментари със

...
Министърът на културата Атанас Атанасов предизвика вълна от коментари със
Коментари Харесай

Видео на министъра на културата Атанас Атанасов предизвика бурни реакции

Министърът на културата Атанас Атанасов провокира вълна от мнения със свое видео, което разгласява в петък в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

Атанасов снима видеото с телефона си. Първо той демонстрира гледката от прозореца на неговия кабинет, а по-късно и самия кабинет. На фона на класическа музика министърът благодари на тези, които са го поздравили за рождения му ден. На 3 април той навърши 32 години.



"Нямате визия какъв брой доста ме зарадвахте и какъв брой вяра и кураж ми дадохте. Знам, че ме няма от известно време тук. Имам доста какво да ви споделя и давам обещание, че доста скоро ще го направя. И ще продължа да го върша оттук насетне. Така че, скъпи другари, до скоро, благополучен петък, благополучен уикенд и ще се забележим ", споделя във видеото Атанасов.

Видеото получи огромна известност в обществените мрежи и провокира бурни реакции, като в някои от тях се усъмниха дали министърът не е под въздействието на стимулиращи субстанции.

Актьорът Филип Аврамов разгласява свое видео, в което пародира Атанасов .

Към обявата си той написа: "Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните артисти. И това не е смешка, з@щото съм прочут. Днес си направих селфи и видео, въодушевен от Nasko Atanasov, с цел да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо ".



"Благодаря на всички, които ръководят българската просвета. Нямам визия какво възнамерявате да вършиме. Знам, че ви няма от известно време тук, само че имам какво да ви споделя. Обещавам, че доста ще ми втръ.... кхм... втръсне, хахаха, в случай че не увеличите средствата за просвета... оттук насетне. Скъпи другари, искам ви благополучен петък, благополучен уикенд и благополучен мандат. Доскоро! ", споделя Аврамов в пародията си.

Бившият здравен министър Кодтадин Ангелов написа следното във Facebook:

" В студентските години, когато се събирахме, имахме един другар, който отговаряше за веселието на нашия дребен колектив. Кръстихме го отговорник "банкети и карнавали ". Малко по-късно на смешка се обръщахме към него с "Г-н министър на културата... " Неговото име е Явор. Явор е доста занимателен човек.

Завърших медицина и почнах работа в Шокова зала. Доведоха ми едно младо момче в безсъзнание. Притесних се доста. Почнах да се суетя и чудя какво да направя. Д-р Манов (възрастен и умел сътрудник, неврохирург. Мир на праха му.) пристигна при мен и незабавно погледна зениците и сподели: Това е опиоидна интоксикация, т.е. младото момче се беше надрусало с опиати.
Никога няма да не помни тези зеници, така наречен точковидни зеници.



Журналистът Татяна Кристи също разяснява видеото:

"WTF? След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, незабавно си спомних случая с младото и надрусано с опиати момче. Професионално деформиране. Жалко за културата, тъпо и за министъра на културата. Дано не яде на следващия ден пердах от Кирил ".



Министърът на културата мощно пийнал си прави видео селфита и ги пуска в пространството! Абе каква е тази насмешка, бе? Що за пренебрежение към институцията? Що за парадокс е това! Разбирам, че в Политическа партия сте събрани от прът и въже, но някакво обикновено възпитание би трябвало да има! "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР