Министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева откри най-голямата лаборатория

...
Министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева откри най-голямата лаборатория
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 26 февруари

Министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева откри най-голямата лаборатория за галактически проучвания в България. Тя се намира във Висшето военноморско учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “ във Варна.

Гражданите би трябвало да реалокират колите си в дните сред 27.02. и 01.03.2024 година

Четвърта режисура в историята на Държавна опера Варна. Премиера на 1, 2 март 2024 година

Административен съд – Варна отхвърли жалбата от Цветнен Цветков срещу Решение № 294/02.02.2024 година на Общинската изборна комисия - гр. Варна, с което са прекъснати предварително пълномощията му като областен кмет на регион „ Одесос “, Община Варна и е анулирано издаденото му уверение за определен за областен кмет на регион „ Одесос “, община Варна в изборите за общински съветници и кметове, извършени на 29.10.2023 година в община Варна.

Международният ден на дамата наближава, с това се множат и офертите към нежния пол за празничната вечер. Ресторанти и питейни заведения се надпреварват с оферти и куверти.

Експертният съвет на общинския фонд „ Култура “ във Варна образува отрасловата комисия към локалния парламент на днешното си съвещание, съобщи кореспондент на Moreto.net. Окончателният състав следва да бъде гласуван и одобрен на идното съвещание на Общински съвет на 29 февруари.

98 възпитаници от 5 обитаеми места взеха присъединяване в двата конкурсни дни. Конкуренцията беше извънредно мощна. Грамоти и ваучери от известна книжарница получиха всички, класирани на първо, второ и трето място, както и учениците с поощрителни награди в четирите възрастови групи на двете категории.

От през днешния ден, 26 февруари във Варна, стартира записването за начално образование по плуване за деца на възраст от 8 до 12 години. Тренировките се организират в плувен басейн „ Делфини “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР