Министърът на икономиката Богдан Богданов изпълнява функциите на министър-председател за

...
Министърът на икономиката Богдан Богданов изпълнява функциите на министър-председател за
Коментари Харесай

Докато Денков и Габриел са в Давос: Богдан Богданов изпълнява функциите на премиер

Министърът на стопанската система Богдан Богданов извършва функционалностите на министър-председател за интервала от 16 до 17 януари, в това число, потвърдиха от Министерския съвет. Премиерът Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел са в Давос, Швейцария, където се организира Световният стопански конгрес .

Днес министър-председателят Денков взе участие в полемика на тематика „ Стремежът на Европа към нововъведения “ .

„ За да имат триумфи, европейските учени и иноватори би трябвало да имат опция да опитват повече. Така ще съумеят в съревнованието със Съединени американски щати и Китай “, беше неговото обръщение.

Вицепремиерът Мария Габриел има изявления в три полемики на форума , осведомиха от Министерство на външните работи. Днес тя взе участие в панелните полемики „ Бизнес причините за разширението на Европейски Съюз “ и „ Инициативата „ Три морета “ като мотор за икономическия напредък “.

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще взе участие от през днешния ден до 18 януари в три от събитията в границите на Световния стопански конгрес, оповестиха от законодателната институция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР