Министърът на финансие Асен Василев говори пред медиите след заседанието

...
Министърът на финансие Асен Василев говори пред медиите след заседанието
Коментари Харесай

Асен Василев: В тази сложна политическа обстановка парламентът прояви необходимата доза отговорност за бюджета

Министърът на финансие Асен Василев приказва пред медиите след съвещанието за бюджета. " В тази комплицирана политическа конюнктура Народното събрание прояви нужната доза отговорност с приемането на актуализацията на бюджета. Бюджетът съгласно мен е мъчно осъществим, само че осъществим, само че в действителност се заложиха доста антикризисни ограничения и за семействата, и за пенсионерите, и за бизнеса с цената на електрическа енергия. Силно се уповавам се с този бюджет а помогне на всички българи а посрещнем всички тази турбулентна рецесия по-спокойно.

Мерките, планувани от държавното управление, са за два милиарда лв., Народното събрание добави спомагателни 760 милиона върху бюджет, изработен с извънредно доста обществени разноски ", сподели Василев.

Мисля, че това е бюджетът, който от една страна резервира капиталовата съставния елемент, въпреки това дава опция в действителност да се създадат нужните обществени разноски.

Пенсиите за преизчислени от Национален осигурителен институт по предлагането на държавното управление, кото значи, че пенсионерите би трябвало да получат нарастванията още през юли.

Василев отхвърли коментар по тематиката с съветските дипломати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР