Министърът допълни, че цените растат, но надценките са нещо индивидуално:

...
Министърът допълни, че цените растат, но надценките са нещо индивидуално:
Коментари Харесай

Туристическият министър: Не бих платила 15 лв. за топка сладолед

Министърът добави, че цените порастват, само че надценките са нещо самостоятелно: " Аз не бих платила 15 лв. за топка сладолед, не съм плащала такава цена и на по-скъпи места. "

" Трябва да се опитваме да градим положителен облик. В ресторантьорския бранш главните герои са майсторите готвачи. Тази вуйна Ани, която може да се конкурира с най-хубавата италианска мама. "

Министърът не подава оставка, тъй като е защитил ползите на потребителите и по тази причина, че се е намесил, с цел да балансира една обстановка, която можеше да ескалира по един много противен метод, в случай че се беше задълбочила, сподели още тя. Асоциацията на ресторантьорите желаеха оставката ѝ. Причината е нейният коментар за клиента, платил 490 лв. за три стека. През уикенда Динкова съобщи, че не би могла да отбрани удължаването на понижената ДДС-ставка от 9% за туристическия отрасъл, когато има сходно отношение към клиентите.

" Очакваме растеж на туристите през октомври. Към момента има растеж на българските туристи по Черноморието ", приключи Зарица Динкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР