Министъра на икономиката и индустрията Никола Стоянов се срещна с

...
Министъра на икономиката и индустрията Никола Стоянов се срещна с
Коментари Харесай

Асоциацията на организациите на работодателите се срещна с икономическия министър

Министъра на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов се срещна с представители на Асоциацията на организациите на българските работодатели.

Основни тематики, които сложиха работодателите на срещата е потребността от по-облекчен режим за наемане на служащи от трети страни и по-широко застъпване на дуалното образование.

Коментирана бе опцията и комерсиалните ни аташета зад граница да бъдат ангажирани със събиране на информация за положителни практики и разпространение на опциите за реализация в България.

В срещата взеха присъединяване заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Ирина Щонова и представители на членовете на Асоциацията на организациите на българските работодатели - Българската комерсиално – промишлена палата, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България.

Следващото съвещание на Националния стопански съвет ще бъде по тематики, свързани с дефицита на фрагменти в българските предприятия, стана ясно по време на срещата.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР