Министър-председателят си имаше любимци пуделчета. Сега явно се е пренастроил

...
Министър-председателят си имаше любимци пуделчета. Сега явно се е пренастроил
Коментари Харесай

Марешки: Борисов си имаше любимци пуделчета, сега е минал към прасенца

" Министър-председателят си имаше любимци пуделчета. Сега очевидно се е пренастроил и е минал към прасенца. "

Така разяснява водачът на " Воля " Веселин Марешки изборите за Европейски парламент на конференция в Народното събрание. На въпрос за кое " прасенце " става въпрос, Марешки отхвърли да отговори всъщност, като единствено добави, че " към днешна дата прасенцето е едно ".

" Мисля, че всички разбрахте кое прасенце имам поради ", съобщи сбито той, като добави, че това е наблюдаване и на  водача на " Атака " Волен Сидеров. 

Малко преди този момент Марешки съобщи, че изборите са посочили кое е същинското ръководещо болшинство в Народното събрание. 

Причината за тези му заключения е, че сборно партиите в ръководството имат по-малък % от опозицията в лицето на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Воля ". Впоследствие включително Марешки включи и извънпарламентарната партия Демократична България. Според него ГЕРБ получили единствено 9% от вота на българите, което демонстрира, че явно нямат публично доверие. Марешки се възмути, че никой не разяснява, тъй като повдига въпрос за предварителни избори, както в Гърция и Франция.

" Във Франция нашата другарка от политическото ни европейско семейство Марин Льо Пен бие Макрон с 1 пункт и незабавно се слага въпроса за оставка и за нови избори ", разяснява той.

" При тези резултати няма по какъв начин да се разгласи същинската коалиция - това е ГЕРБ, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация . Ние я обявихме доста от дълго време, само че към този момент няма по какъв начин да се скрие ", допълни водачът на " Воля ".

На въпрос дали Движение за права и свободи да в ръководството и кои са техните министри, Марешки прикани " да не влизаме в разговор ". " Журналистите могат да създадат следствието си ", добави той.

Марешки разяснява, че съгласно него ниската изборна интензивност на изборите демонстрира " омерзение от цялата политическа класа ". Той още съобщи, че очевидно българите го желаят в България и по тази причина партията е получила невисок избор на изборите.

" Българите не се интересуват от евроизборите и смятат мен и моята групировка за доста по-полезна тук и не желаят нас да ни няма в България, и изключително очевидно мен. Беше регистрирано доста добре от съперниците ни, тъй като в съвсем всички изяви в съвсем всички медии, напълно целеустремено ми беше задаван този въпрос: " но вие ще отидете ли в Европа? ", с цел да подскажат на хората ", разяснява Марешки.

Той още регистрира водачеството си на листата като неточност.

" Трябваше да постъпя като Борисов, да сложим различен човек на друго място, аз да обикалям от обект на обект и да демонстрирам какво съм направил, с цел да мотивираме хората да поддържат нашата групировка ", добави той.

Марешки още съобщи, че очевидно изборите са манипулирани, защото има погрешно регистрирани гласове за неговата партия, а също по този начин по негови думи е оказван и напън на техни симпатизанти. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР