Министър-председателят проведе работна среща с членове на Националния оперативен щаб

...
Министър-председателят проведе работна среща с членове на Националния оперативен щаб
Коментари Харесай

Борисов към НОЩ:С нито една мярка не трябва да се прекалява

Министър-председателят организира работна среща с членове на Националния действен щаб за битка с ковид. По време на съвещанието здравният министър Костадин Ангелов рапортува данни за развиването на пандемията от на територията на България. Бяха разисквани съответните параметри във връзка с заболеваемостта и смъртността в страната. Беше изработен обзор и на натовареността на болничните заведения у нас.
В срещата взеха присъединяване ръководителят на НОЩ проф., вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев и шефовете на „ Пирогов “ и на Александровска болница - проф. Асен Балтов и проф. Борис Богов.
 Организация, организация, организация - щепселът на короната е в контакта Организация, организация, организация - щепселът на короната е в контакта
Липса на организация на здравната система. Липса на организация. Липса. На. Организация. Това още веднъж звучи от ефира на всяка телевизия...
По-късно министър председателят написа в профила си във Facebook:
Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично сега. Винаги преди всичко, във всяко едно наше деяние са стояли животът и здравето на българите. Радвам се, че имаме и доста оздравели. В същото време следим и % на инфектираните. С нито една мярка не би трябвало да прекалява, необходим е баланс. За да бъдат увеличени приходите и пенсиите, с цел да оказваме помощ на бизнеса, даже за закупуването на имунизациите или за поддръжката на болничните заведения –за всичко това би трябвало да имаме работеща стопанска система. Обсъждаме настоящата конюнктура със здравния министър и членовете на Националния действен щаб. Всеки отчет на лекарите се проучва деликатно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР