Министър-председателят на Република България Бойко Борисов заедно с вицепремиерът Томислав

...
Министър-председателят на Република България Бойко Борисов заедно с вицепремиерът Томислав
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов посети ВИТТЕ Аутомотив


Министър-председателят на Република България Бойко Борисов дружно с вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на финансите Владислав Горанов посетиха разширението на „ ВИТТЕ Аутомотив България “ ЕООД, което беше намерено по-рано през днешния ден.

По време на визитата си министър председателят показа отличните си усещания от завода и съобщи, че точно подобен би трябвало да бъде метода на всеки вложител в страната – парите от вложенията да се влагат в България и да се развива промишлеността.

Веднага по-късно той отговори и на голям брой журналистически въпроси, касаещи развиването на района и страната.

В обиколката на предприятието се включиха още регионалният шеф Галин Григоров, неговият заместител Валентин Колев, ръководителят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред и депутат Пламен Нунев, народните представители Светлана Ангелова и доктор Андриан Райков, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, изпълнителният шеф на компанията доктор Христо Христов, както и Райнер Гьолц, а също и ръководителят на Общинския съвет и ректор на Русенския университет „ Ангел Кънчев “ чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев.

Припомняме, че по-рано денем изпълнителният шеф доктор Христо Христов беше почетен със значка на регионалния шеф за повсеместен принос в икономическото развиване на Русе и района.

Новата индустриална база е част от осъществяването на капиталов план, чиято стойност надвишава 20 млн. лева и спомага за откриване на над 350 нови работни места, с което общият брой на работещите ще надвиши 1300, съобщи dunavmost.com.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР