Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че Иран има таен

...
Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че Иран има таен
Коментари Харесай

Нетаняху: Иран има таен ядрен склад

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху съобщи, че Иран има скришен нуклеарен склад в Техеран, държейки в ръката си карта и изображение на безобидно изглеждаща постройка.

"През май ние изложихме мястото на тайния нуклеарен списък на Иран. Днес разгадавам мястото на второ оборудване, тайният нуклеарен склад на Иран “, съобщи Нетаняху пред Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Израелският министър председател добави, че "тайният “ склад се употребява за "съхранението на големи количества съоръжение и материали от тайната нуклеарна стратегия на Иран “.

"Иран не е захвърлил своята цел да развиване нуклеарно оръжие… Бъдете сигурни, че това няма да се случи. Това, което Иран крие, Израел ще разкрие “, съобщи Нетаняху

"I'm revealing the site of a second facility, Iran's secret atomic warehouse. " - Israeli Prime Minister Benjamin @netanyahu.

Follow live updates here: https://t.co/NXoPk1JbBo #UNGA pic.twitter.com/7VfwZu4eDr
— Al Jazeera English (@AJEnglish) 27 септември 2018 година
По време на 73-тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк министър-председателят на Израел съобщи още, че страната му се стреми към мир с палестинците.

"Израел се надява да реализира мир, в това число с палестинците ".

Той добави, че еврейската страна е подготвена да се съобрази с програмата за урегулиране на спора, която администрацията на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп приготвя сега.

Израел в този момент се опасява Русия да не „ подреже крилата “ му

Русия и Израел си стиснаха ръце за Сирия, само че провокираха доста въпроси

Четири аргументи за какво не се вижда краят на сирийския спор

В Сирия Израел и Иран ускоряват сенчестата война между тях

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР