Министър-председателят Кирил Петков аплодира в понеделник вечер артистите и музикантите

...
Министър-председателят Кирил Петков аплодира в понеделник вечер артистите и музикантите
Коментари Харесай

Кирил Петков и жена му без маски на театър, Линда шокира с разголена блуза  



Министър-председателят Кирил Петков приветства в понеделник вечер артистите и музикантите на премиерата на „ Графиня Марица – чардаш, шоколад и рокендрол “ в Музикалния спектакъл, оповестиха оттова. Заедно с него била и брачната половинка му Линда и две от дъщерите им. Сред присъстващите на премиерата бил още и министърът на културата Атанас Атанасов.

След спектакъла министър председателят се срещнал с постановъчния екип и артистите. „ Беше в действителност необикновено шоу! “ – съобщи Петков. „ Дадохте ни от тази загадка съставна част на шоколада и се заредихме с доста позитивна сила и обич. Благодаря ви, беше в действителност прелестно зрелище! “, споделил Петков на артистите.

Сред присъстващите на спектакъла били и министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, и депутати.

Премиерът и жена му Линда пристигнали в храма на Мелпомена напълно неглиже – по дънки, не носели и маски, което възмутило част от присъстващите в залата.

„ Няма ли по какъв начин някой да им каже на сем. Петкови, че на спектакъл и опера не се върви с дънки! Ах, етикет и култура… “, разяснява потребителка на обществените мрежи под пост със фотоси на двойката. „ Ни облекло, ни маска, ни жанр... “, разяснява друга жена.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР