Министър председателят Бойко Борисов вчера посети русенския завод ВИТТЕ Аутомотив

...
Министър председателят Бойко Борисов вчера посети русенския завод ВИТТЕ Аутомотив
Коментари Харесай

Бойко Борисов разочарова русенци


Министър ръководителят Бойко Борисов през вчерашния ден посети русенския цех ВИТТЕ Аутомотив България с известно забавяне, откакто беше намерено новото му уголемение.

„ По два завода дневно откриваме “, хвали се министър председателят пред натрупалите се публицисти, които желаеха да знаят какви „ трохички “ ще отпусне държавното управление за инфраструктура в Русе.

За страдание, господин Борисов попари упованията на всички и сподели някои значими неща:

- Магистралата Русе – Бяла още няма план и не е ясно с какви пари и по кое време изобщо ще бъде издигната.

- Втори мост над река Дунав при Русе бил сложен за изграждане от румънска страна и прилежащата страна не желала да го вършат.

- Газовата връзка Русе – Гюргево, която беше открита триумфално преди няколко години не работи, само че и самият министър председател не знаеше за какво.

След безмислена обиколка на завода, с цел да се снима с няколко служащи, господин Борисов стигна до извода, че елементарните служащи в Русе получавали 1500 лв. заплата, а висококвалифицираните – няколко хиляди лв. и го съобщи гордо пред камерите на публицистите, с цел да е ясно какъв брой „ добре “ живеят хората в провинцията. Това ни припомня за онази позната поговорка: „ Пешо яде зеле, различен яде свинско. Средно статистически всеки яде свинско със зеле “.

Бойко Борисов от самото начало на визитата си се държеше като притежател на завода и подхвърляше „ самун и зрелища “ на плебса: „ Ние произвеждаме..., ние вършим..., ние откриваме..., ние даваме... “. Сиреч вложителите са му подчинени, а той е богоизбраният. Това е превъзходен образец за това по какъв начин се прави помен с непозната пита.

Но най-малко си сподели истината, че значимите инфраструктурни планове за град Русе не влизат в скорошните му проекти.

Може би за тях би трябвало да изчакаме да дойдат локалните избори и тогава да ни подмятна „ една коричка самун “, с цел да останат на власт локалните феодали от партия „ ГЕРБ “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР