Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на бизнеса в

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на бизнеса в
Коментари Харесай

Борисов намекна за концесия на АМ Черно море

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на бизнеса в Китай и разискаха опциите за осъществяване на планове благодарение на китайски вложения. Срещата се организира в постройката на общината в Бургас и в диалога взе участие и бургаският кмет Димитър Николов.

Акцентът на диалога беше подложен върху автомагистрала " Черно море ".

 Борисов засегнат от „ паметниците на нелепостта “
Борисов засегнат от „ паметниците на нелепостта “

Премиерът е обезпокоен от избродираните подправени вести, които пришиват виновност на ГЕРБ

" Много напредваме по автомагистрала Черно море ", означи министър председателят след срещата, като добави, че концепцията е тя по опция да се концесионира. " Искахме да видят трасето и кметът да показа и своите капиталови планове ", добави Борисов.

Той означи, че интерес е проявен и към пристанищните зони. На срещата беше разисквана и тематиката за вложения в АЕЦ " Белене ".

Премиерът изясни, че за района би било доста потребно, в случай че има директни полети от Китай до Бургас, които да се правят освен през туристическия сезон.

Освен това, министър-председателят съобщи, че август ще стартира работата по обхода на Ахелой. Той даде обещание,ч е следващата година най-важните прави ще бъдат подготвени и ще се облекчи трафикът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР