Да ударим Нидерландия с атомно оръжие, такъв апел отправи депутатът

...
Да ударим Нидерландия с атомно оръжие, такъв апел отправи депутатът
Коментари Харесай

Руски депутат: Да ударим Нидерландия с атомно оръжие!

" Да ударим Нидерландия с атомно оръжие ", подобен зов насочи депутатът от Държавната дума (долната камара на съветския парламент) и генерал-лейтенант от запаса Андрей Гурульов (на фотографията в текста) ", написа основаният в западноевропейската монархия вестник " Москоу таймс ".


Пенсионираният боен през вчерашния ден даде изявление в предаване на считания за всекидневен представител на съветския водач Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 Владимир Соловьов.

" По мои калкулации сред 50 и 60% от запасите от течни горива на Европа се намират в Нидерландия. На боен език това се назовава " тлъста цел ". Ето за какво, аз приканвам - да ударим тази страна с атомно оръжие. Представяте ли си, какъв удар ще бъде това за Европа. Старият континент ще падне на колене, а ние ще използваме една дребна част от нашия нуклеарен боеприпас ", сподели депутатът.

" Гурульов през лятото на предходната година предложи Русия да нанесе удар с атомно оръжие по силите на Киев в югоизточната украинска Запорожка област, откакто украинската войска проби първата отбранителна линия на агресорите ", напомни изданието.

Снимка: " ЕКС " / " Туитър "

" Законодателят в края на 2023 ггодина прикани за връщането на смъртната присъда за " вътрешните врагове ", а също и за ликвидирането на съветския публицист Борис Акунин, който от десетина година живее във Англия ", уточни още цитираната медия.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР