Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на икономическия министър Емил Караниколов да

...
Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на икономическия министър Емил Караниколов да
Коментари Харесай

Борисов разпореди темата „Емко“ да приключи на 6 октомври

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на икономическия министър Емил Караниколов да затвори тематиката с лиценза на „ Емко “ до 6 октомври. По време на съвещанието на Министерския съвет през днешния ден министър председателят разпореди на Караниколов да редуцира периода, в който дирекция Контрол на общоопасните средства (КОС) към Министерство на вътрешните работи прави инспекция на изискванията за предпазване на муниции във военния цех, до една седмица.
“Ако са отразени надлежно, хората там и служащите да знаят, че ще им се върне лицензът. Така че, до 6 октомври да създадат всичко допустимо, там някъде – 5, 6, 7 октомври, тази тематика да завърши, тоест да си изпълнят всички инструкции на работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) “, сподели министър председателят по време на държавното съвещание, представен от пресслужбата.
Министър Караниколов дава отговор, че на 25 септември има изключително съвещание на Междуведомствения съвет, на който Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) и Дирекция „ Пожарна сигурност “ ще дадат информация за напредъка с осъществяването на рекомендациите за сигурност от страна на „ Емко “. „ В случай, че са отстранени, още тогава ще предприемем дейности “, споделя Караниколов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР