Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с комисаря по околна

...
Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с комисаря по околна
Коментари Харесай

Борисов отнесе казуса Калиакра до Брюксел

Министър-председателят Бойко Борисов организира телефонен диалог с комисаря по околна среда, морско дело и риболовство Кармену Вела. Двамата разискаха зародилия проблем „ Калиакра”. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.
Премиерът Борисов срещна комисар Вела с развиването на обстановката в България след издаването на заповедта на министър Нено Димов. Двамата се сплотиха към позицията, че решението на Съда на Европейския съюз би трябвало да се извърши. Беше посочено, че българските управляващи би трябвало да разпознават подобаващите ограничения и способи, с които това да стане. Беше очебийно, че европейското законодателство в региона на „ Натура 2000” не не разрешава стопански действия, в това число земеделие, и ще се търсят разновидности по какъв начин решението да бъде приложено, тъй че да не бъдат ощетени засегнатите от него хора в региона на крайморска Добруджа.
Европейската комисия и българското държавно управление са в добър разговор по тематиката и поставят старания за намиране на оптималния компромис за отбрана и на природата, и на ползите на хората в този завършек на България, беше маркирано в диалога.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР