Министър-председателят Бойко Борисов назначи трима заместници на министрите на финансите

...
Министър-председателят Бойко Борисов назначи трима заместници на министрите на финансите
Коментари Харесай

Назначени са трима заместници на министрите на финансите и здравеопазването

Министър-председателят Бойко Борисов назначи трима заместници на министрите на финансите и на опазването на здравето, откакто по-рано през днешния ден зам.-министърът на финансите Кирил Ананиев встъпи в служба като здравен министър.

Мястото на Ананиев във финансовото ведомство ще бъде заето от Росица Велкова-Желева. Тя има дълготраен опит в Министерството на финансите, където е заемала разнообразни експертни позиции, показва държавната осведомителна работа. До момента е шеф на отдел в дирекция " Държавни разноски ". Отговаряла за бюджетите, стратегиите и плановете, които се финансират от държавния бюджет.

В Министерството на здравеопазването министър председателят назначи Бойко Пенков и Жени Начева на местата на зам.-министрите Мирослав Ненков и Лидия Нейчева.

Пенков е заемал разнообразни позиции в здравния бранш, в това число бе заместник-министър на опазването на здравето във втория кабинет на Бойко Борисов. Жени Начева е отговаряла за бюджета и финансовите параметри на Националната здравноосигурителна каса, която по-късно оглавява. До момента е шеф на дирекция в Министерството на финансите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР