Министър-председателят Бойко Борисов е на тридневно посещение в Южна Корея.

...
Министър-председателят Бойко Борисов е на тридневно посещение в Южна Корея.
Коментари Харесай

Премиерът Борисов е на тридневно посещение в Южна Корея

Министър-председателят Бойко Борисов е на тридневно посещаване в Южна Корея . Късно вечерта през вчерашния ден министър председателят и водената от него делегация дойде в Сеул.

По време на визитата си Борисов ще се срещне с премиера на Южна Корея Ли Нак-йон и с президента на Южна Корея Мун Дже-Ин . Министър-председателят ще посети Университета за непознати езици “Ханкук ” в Сеул, Световната централа по таекуондо KUKKIWON, както и Центъра за научноизследователска и развойна активност на компанията “Hyundai Motor Group ” в град Хуасонг .

Министърпредседателят е отпред на държавна делегация, в която влизат четирима министри : вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на превоза Росен Желязков и министърът на стопанската система Емил Караниколов. Целта на визитата е разширение на съдействието сред България и Република Корея в политическия, икономическия и културния разговор сред двете страни.

Бизнес делегацията, водена от премиера, включва ръководителя на АИКБ Васил Велев, шефа на БСК Радосвет Радев, ръководителя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, както и ръководителя на Търговска и Индустриална Камара на България и Корея Калин Дамянов. Ръководителят на бизнес-делегацията Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП, ще подпише Меморандум за съгласие с Корейската организация за търговия и вложения и Корейската асоциация на вносителите. По време на визитата изпълнителният шеф на Българска организация за вложения Стамен Янев също ще подпише меморандум за съгласие с Корейската организация за търговия и вложения .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР