Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов заминава за Кралство Лихтенщайн, ще се срещне с принца-престолонаследник

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила отпътува през днешния ден за Кралство Лихтенщайн. Той ще организира срещи с принца-престолонаследник Алоис декор унд цу Лихтенщайн, с премиера Адриан Хаслер и с министъра на външните работи, правораздаването и културата Аурелиа Фрик.

По време на диалозите ще бъдат разисквани опциите за активизиране на двустранните търговско-икономически връзки, задълбочаване на съдействието по финансови и данъчни въпроси, както и целите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Визитата на българския министър председател в Лихтенщайн и срещата му с принца-престолонаследник са първите на такова равнище сред двете страни.

На 26 януари министър-председателят Борисов ще взе участие в Годишната среща на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария, който се организира под мотото „ Да създадем общо бъдеще в един разлъчен свят “. Бойко Борисов ще взе участие в полемика на тематика: „ Ускоряване на дълготрайното развиване на Западните Балкани “. В програмата му са планувани и двустранни срещи със международни политически и стопански водачи, участващи във форума.

В делегацията на премиера Борисов са включени министрите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила и на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР